Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring in financial services

MG Business Network BVBA werd opgericht door Maarten Gerits en levert reeds meer dan 20 jaar diensten aan bedrijven op vlak van finance en bedrijfsmanagement.

Van 2000 tot 2010 concentreerde de activiteiten zich voornamelijk op accountancy en auditing van diverse ondernemingen, van groot tot klein

De daaropvolgende jaren verplaatste de core business van de onderneming zich naar bedrijfsmanagement, voornamelijk als CFO binnen enkele grote KMO's.  Vanuit deze functie stonden we aan het roer van belangrijke herstructureringen binnen deze ondernemingen en konden we succesvol bijdragen tot- en het fundament leggen voor de verdere groei van deze klanten.

De laatste jaren ligt de focus van MG Business Network voornamelijk op Business Consulting, met name het begeleiden van diverse bedrijven in hun financieel beleid en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.


VIVERIO

Vanuit alle bovenstaande ervaringen is het idee van VIVERIO onstaan.  Hoe kunnen we als financiële experts meer betekenen voor onze klant ?  Waarom zou een kleine onderneming niet van dezelfde begeleiding kunnen genieten, zoals een CFO een grote onderneming begeleid ?  Hoe kunnen we het zowel ondernemer als accountant makkelijker maken in hun bedrijfsbeleid en administratieve taken ?

Met VIVERIO, gebaseerd op het enorm veelzijdige Odoo , geven we een antwoord hierop. VIVERIO is een gestandaardiseerde odoo omgeving, waarin vele ondernemers de oplossingen vinden, die ze zochten.  Tevens zullen accountants meer dan voldoende hulpmiddelen vinden, om hun administratieve taken te vervullen, en zelfs nog een stap verder kunnen gaan in het begeleiden van hun klant. 
Hierdoor kunnen we
zowel ondernemer als accountant op dezelfde software zetten.  Iets wat nog maar zeer weinig software oplossingen kunnen bieden voor deze prijs.  En als ze het al kunnen, dan blijkt vaak dat bij de groei van een onderneming de software voor of de ondernemer of voor de accountant, toch op zijn limieten botst

Niet zo, met Odoo.  Wanneer uw onderneming groeit, zal u misschien VIVERIO ontgroeien, maar niet Odoo ! Odoo zal
onbeperkt meegroeien  met u en uw onderneming. 
Odoo wordt gebruikt door zowel kleine, startende ondernemingen, als de grootste multinationals. 
En hoewel bedrijfsprocedures misschien uitgebreider en complexer worden zal zowel uw software, als uw werkwijze en relatie met uw accountant tijdens heel dit groeiproces steeds hetzelfde blijven.

Dat is
onze missie .  Join the club, en oordeel zelf !           

Bedrijfsteam

Maarten Gerits

Oprichter en drijvende kracht achter het bedrijf.  

Enkele referenties

Demo logo
Demo logo
Demo logo

 

Demo logo
Demo logo
Demo logo

 

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

 

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo