Betalingsherinneringen

  Doordat Viverio een boekhouding aan boord heeft, krijg je zoveel meer mogelijkheden in vergelijking met andere programma's die enkel facturatie doen.
  Eén van die mogelijkheden, zijn automatische betalingsherinneringen.
  Deze functionaliteit is enkel mogelijk indien uw bank dagdagelijks wordt bijgewerkt.  Immers indien de bank niet is bijgeboekt kan het zijn dat de klant toch betaald heeft, maar dit nog niet geregistreerd staat in Viverio.  En het is uiteraard een beetje vervelend als u een klant onterecht een betalingsherinnering stuurt.
  Viverio biedt u alle mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat uw boekhouding dagdagelijks up to date is : banklink, toegang voor uw accountant, ViverioBot, ...
  Ieder groot bedrijf werkt dagelijks zijn boekhouding bij.  Ook u zal merken hoeveel makkelijker u het zichzelf maakt indien ook u voor zichzelf deze situatie creëert, en ook hoeveel meer begeleiding en advies u van uw account zal kunnen krijgen over de financiële toestand van uw onderneming 

   

   Odoo + afbeelding en tekst

   Verschillende niveaus

   In de boekhoud app, onder het menu Configuratie, vindt u de instellingen voor uw betalingsherinneringen.  U kan verschillende niveaus definiëren.  En het is zelfs mogelijk om de klant een bericht te sturen VOOR de vervaldag.
   Iets wat in de praktijk best wel efficiënt blijkt

   Configuratie niveaus

   Ieder niveau kan u specifiek configureren
   Zo kan u instellen h
   oeveel dagen na de vervaldag de herinnering gestuurd moet worden, of deze automatisch verstuurd mag worden en ook de begeleidende tekst kan u naar wens aanpassen.

   Odoo + afbeelding en tekst

   Opvolgen & versturen

   Eens alles correct is ingesteld, kan u via de optie betalingsherinneringen onder het menu Klanten uw betalingsherinneringen opvolgen.
   Betalingsherinnering niveaus  die ingesteld staan als automatisch uitvoeren, hoeft u natuurlijk verder niet naar om te kijken. 
   De andere kan u van hieruit selecteren en versturen.

   Odoo + afbeelding en tekst

   The future is yours