Business Consulting

Optimaliseer uw onderneming 

Bedrijfsprocessen zijn onontbeerlijk in de organisatie van de onderneming.  Maar vaak zijn bedrijfsprocessen verouderd, omdat ze ontstaan zijn in het verleden en jaar na jaar meegenomen worden.  Terwijl een onderneming evolueert, blijven bedrijfsprocessen vaak ongewijzigd . Ondernemers en werknemers hebben historisch immers een vertrouwde werkwijze gecreëerd en de gedachte van verandering schrikt af.  Vaak gaat dit ten koste van de efficiëntie van de organisatie.

Wenst u een
doorlichting van uw bedrijfsprocessen , om na te gaan of ze nog efficiënt zijn, dan kan MG Business Network u daarbij helpen
Ook bij de implementatie van een nieuw ERP pakket, is het vooraf documenteren en analyseren van alle bedrijfsprocessen een absolute must.  Ook hiervoor kan u beroep op ons doen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken


Odoo op maat

 

VIVERIO is een gestandaardiseerde Odoo oplossing, waarbij we een aantal aanpassingen gedaan hebben en die daardoor voor vele starters, zelfstandigen, ondernemers en accountants een mooie en passende oplossing kan bieden. 
Maar misschien past deze oplossing niet voor uw bedrijf.
Heeft u nood aan een 
oplossing op maat   ?

Neem dan zeker contact met ons op

Odoo heeft immers nog veel meer oplossingen, dan de apps die wij op ons platform gebruiken. 
Geautomatiseerd voorraadbeheer, timesheets, projecten, field service, subscriptions, ... om er maar enkel te noemen : het is allemaal mogelijk.

Odoo challenged alsmaar meer gevestigde waardes zoals Navision en SAP.  En alsmaar vaker komt Odoo er als winnaar uit. 
Odoo kan immers dezelfde oplossing bieden, alleen 
veel gebruiksvriendelijker  en bijna altijd tegen een  veel scherpere prijs   !

Hierdoor vindt Odoo steeds meer zijn weg in alle lagen van het ondernemingslandschap.  Van de lokale handelaar, tot grote internationale multinationals : we hebben referenties op alle niveau's

Dus als u de implementatie van een nieuw ERP pakket overweegt, neem dan zeker ook Odoo mee in uw afweging.