Odoo Accounting

Uw cijfers in real-time !

U heeft reeds een Odoo database en bent op zoek naar een boekhouder die vertrouwd is met Odoo ?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres !
Ontdek de meerwaarde die wij u kunnen bieden.

Contacteer ons voor een afspraak 

Odoo biedt u de meest moderne software voor uw bedrijfsvoering.  VIVERIO voegt daar de accountancy van de toekomst aan toe.    
Klanten van VIVERIO hebben steeds hun boekhouding in real-time ter beschikking.  Gedaan met uw éénmalig jaarlijks gesprek met uw boekhouder over de cijfers en aandachtspunten van een boekjaar dat reeds een half jaar geleden is afgesloten.  Bij VIVERIO heeft u uw cijfers steeds onmiddellijk ter beschikking, op het moment dat het er toe doet !  Op die manier kan u als bedrijfsleider ook onmiddellijk ingrijpen en bijsturen, wanneer het er toe doet ! 
Uw accountant zit als het ware naast u, kan doorlopend uw cijfers analyseren en opvolgen en kan gedurende het hele jaar bijstaan met raad en daad.  
U haalt als het ware een CFO in huis !
Bovendien biedt
VIVERIO ook een aantal zelfontwikkelde financiële rapportages, die het lezen van uw cijfers en resultaten voor u als bedrijfsleider ook een stuk éénvoudiger maken.

In praktijk zien we volgende 2 situaties terugkomen bij onze nieuwe klanten :

1) De klant is overtuigd van Odoo, maar zijn boekhouder ziet het niet zitten om zijn eigen personeel op te leiden in een nieuw boekhoudprogramma.  De klant wilt eigenlijk niet wisselen van boekhouder, maar heeft omwille van het standpunt van de boekhouder hulp nodig bij de input van zijn documenten.  
Dit noemen we eigenlijk de hulpboekhouder functie.  Wij boeken in, de controle op de input, het indienen van de fiscale aangiftes en de uiteindelijke verantwoordelijkheid over de boekhouding ligt nog steeds bij de klant en zijn boekhouder.

2) De klant wenst de volledige boekhouder functie over te dragen aan ons.  Zowel de input van de documenten, de controlling, als het indienen van alle fiscale aangiftes.  Ook hiervoor kan u bij ons terecht. 

Indien u reeds een eigen Odoo database heeft, en graag een verkennend gesprek wenst, neem dan zeker contact met ons op.

Heeft u nog geen eigen Odoo Database, maar is uw interesse gewekt ?  Bekijk dan zeker ook wat we voor u kunnen betekenen op vlak van Odoo Implementatie's

Zij gingen u voor : 

Itek

De Itek-groep bevat 19 bedrijven, zowel in Nederland als in België die allemaal hun boekhouding doen op Odoo.
Naast de al vele handige Odoo functionaliteiten zoals OCR, koppeling met de bank en digitaal archief kan Itek hierdoor ook gebruik maken van de handige intercompany functionaliteit van Odoo waarbij verkoopfacturen van het ene bedrijf, gericht aan een ander bedrijf in de groep automatisch als aankoopfactuur aangemaakt worden

Horta

Voor Horta Wellen worden naast de aankoopfacturen ook de verkoopfacturen en dagontvangsten Odoo geboekt.
Zowel de aankoopfacturen, verkoopfacturen en kassabladen worden doorgemaild naar de documenten app van Odoo.
Hier pikken wij ze op en boeken ze. 
Aangezien ook Horta Wellen over een banklink beschikt, hebben ze steeds een real-time boekhouding


Elitepools

Voor een prachtig zwembad in uw tuin, moet u bij Elitepools zijn.  Via de offertetool van Odoo sturen ze professionele offertes door naar klanten.  De klant kan online zijn handtekening plaatsen en Odoo zet deze bevestiging van de digitale offerte automatisch om in een verkooporder.   Na het uitvoeren van de werken kunnen de zaakvoerders met een druk op de knop hun verkoopfactuur naar de klant versturen.
Als boekhouder is er van ons geen actie vereist in het boeken van de verkoopfacturen.  We hoeven u niet te vertellen dat dit een merkbare besparing in accountingskosten geeft, voor Elitepools

Liv iT Events

Evenementenbureau Liv iT Events beschikt over een eigen Odoo database en gebruikt Odoo voor ticketverkoop van tickets voor eigen rekening als voor rekening van derden.
De ontvangsten voor events van derden werden door Odoo automatisch afgesplitst en op een derde rekening geboekt.
Ook hier zorgt Odoo ervoor dat het accent voor ons als accountant voornamelijk op het boeken van aankoopfacturen en bankverrichtingen ligt.
Aan de verkoopkant doen we enkel controle van de ingeboekte verrichtingen.
Minder werk voor ons en dus een besparing voor de klant !

En nog velen meer ....

Bent u de volgende ?


Contacteer ons voor een afspraak