Odoo FREE Quickstart

Onze plug & play oplossing !

Onmiddellijk starten met een GRATIS Odoo database ?
Bij VIVERIO maken we dit mogelijk !
ODOO READY TO GO !

Dit is wat ik zoek !

Bij VIVERIO willen we ieder bedrijf en onderneming op Odoo zetten!  Daarom willen we de drempel om met Odoo te starten, zo laag mogelijk maken.  Het zelf configureren van uw odoo database neemt veel van uw tijd en energie in beslag.  Om het laten doen door een specialist, daar hangt dan weer een prijskaartje aan vast.  

Voor starters en kleine ondernemingen, hebben we bij VIVERIO onderstaande formule ontwikkeld, welke gebruik maakt van de 1 app free formule van Odoo.

Binnen deze formule krijgt u volgende apps GRATIS met een ongelimiteerd aantal gebruikers : 

Facturatie

Zet éénvoudig je eigen producten op en maak met enkele klikken je verkoopfacturen.  Of doe het zonder producten maar gewoon, met een omschrijving op de regel.  Beide zijn mogelijk en supersimpel !
Ook is het perfect mogelijk om wederkerende facturen te maken, voor bv managementvergoedingen die iedere maand hetzelfde zijn.  Maak ze 1 keer en odoo zorgt ervoor dat ze steeds op het einde van de maand opnieuw gemaakt, geboekt en verzonden worden !

Dashboards

Ontdek de ongelimiteerde mogelijkheden van odoo dashboards !  Odoo heeft een ingebouwde spreadsheets module die identiek is aan Excel.  Beeld je eender welke excelsheet in, waarbij je informatie nodig hebt die in Odoo zit : deze kan je perfect nabouwen in Odoo waarbij de velden met data in odoo steeds geüpdate worden en je formules dus ook !

Boekhouding

Ons platform is een "alles-in-één" concept.  Dus ook de boekhouding ontbreekt niet.
Met zijn talloze functionaliteiten zoals oa gespreide omzet/kosten, verworpen uitgaven, OCR en artificiële intelligentie, vindt iedere boekhouder alles wat hij/zij nodig heeft !  
Meer nog : dankzij de banklink optie kan uw boekhouder uw boekhouding in "real-time" beheren !
Indien uw accountant weigert om uw boekhouding te beheren in Odoo, bekijk dan zeker ook onze oplossing Odoo Accounting

Documenten

De documenten app is een module voor digitaal documentenbeheer
Zo kunnen bijvoorbeeld uw aankoopfacturen kunnen door uw leveranciers digitaal gemaild worden naar een mailbox die u van ons krijgt.
Via OCR en Artificiële intelligentie krijgt uw boekhouder vervolgens een boekingsvoorstel  
Uw boekhouder dient het boekingsvoorstel enkel nog te controleren !

Wagenpark

De autofiscaliteit is complex, met een waaier aan mogelijkheden van aftrekbeperkingen volgens de CO2-formule.  Bij odoo geen vervelende setup met diverse grootboekrekeningen of ander ongemak : maak gewoon je wagen(s) aan in onze module wagenpark, voeg er de fiscale beperking aan toe en selecteer de wagen op de factuurregels van je facturen betreffende autokosten.  Opnieuw een zeer gebruiksvriendelijke en knappe oplossing van Odoo !

Contacten

Je klanten en leveranciers beheren was nog nooit zo makkelijk !  Adresgegevens, contactgegevens, BTW-nummer controle, betalingsvoorwaarden, specifieke aanmaningsregels, zelfs de keuze om de documenten aan je klant in 85 talen te versturen, het zit er allemaal in !